jobenaprijs

Stichting Jobena kent de prijs toe aan een ontwikkelingsproject dat zelfontwikkeling als inzet en als doel heeft. De winnaar organiseert samen met het bestuur van Stichting Jobena een evenement waarbij de doelgroep van de winnaar en hun werk centraal staan. De winnaar ontvangt bij dit evenement een bedrag van €5.000,-. Daarbovenop worden giften tijdens het evenement door Stichting Jobena verdubbeld tot een maximum van nogmaals €5.000,-.

Belangstellenden die hun project willen laten meedingen kunnen het voorstel opsturen naar Stichting Jobena. De Stichting Jobena neemt eind augustus contact op met de winnaar en nodigt hen uit voor een kennismakingsdiner op 19 september. De prijs wordt uitgereikt tijdens het evenement dat zal plaatsvinden op zondag 3 februari.

Bij de selectie geldt als belangrijkste criterium de wijze waarop invulling wordt gegeven aan het principe van zelfontwikkeling, als methode en als doel.

Inzendingen moeten uiterlijk woensdag 1 augustus in het bezit zijn van Jobena via info@jobena.nl. Vermeld op het voorblad van je aanvraag de volgende gegevens:

Naam stichting:
naam:
adres:
postcode/plaats:
geboortedatum:
telefoon nummer:
e-mail:

  • Wat maakt jullie doelgroep zo bijzonder?
  • Staan jullie open voor het samen organiseren van een bijeenkomst op zondag 3 februari?
  • Als aftrap van de organisatie van het evenement nodigt Jobena de winnaar uit voor een diner. Zijn jullie woensdag 19 september hiervoor beschikbaar?
  • Korte omschrijving projectvoorstel [10 regels – projectvoorstel in bijlage]

Prijswinnaars 2010 – 2016:

2016: Gered Gereedschap & Young in Prison
2014: Coop Africa – Bike4Care
2012: Karuna Foundation
2010: Jobortunity

Meer weten over de projecten die worden gesteund door Jobena, klik hier.